2009-04-29

Färgat Vattenfall


En dag på jobbet för Vattenfalls VD ... men som man bäddar får man ligga!



Det är väl härligt att höra att han och Vattenfall är trygga i det dom gör. Att sedan få färgballonger kastade över sig ... är kanske en naturlig reaktion när tryggheten har blivit väldigt ensidig?! Det är också tryggt att höra att dom positivt bidrar till världens utveckling. Men det kanske finns några andra som på detta sätt markerar att bidraget är negativt?!
Omvärldsbevakningen kanske haltar lite hos Vattenfall ... vi kanske ska vara glada att dom bara har en spik i foten ... och är trygga med det.

Läs även: SVD / SVD / DN / DN /

2 kommentarer:

  1. kolsoallt dumt inlägg. Läs på lite istället. Resten av Europa betraktar Vattenfall som en förebild. Det är bara i självgoda Sverige där vi kan sitta och mysa med utsläppsfri el från vatten- och kärnkraft. Verkligheten ser annorlunda ut för de flesta andra länder.

    SvaraRadera
  2. Tack Tomas, för ditt expressiva inlägg och mått på var min hjärnkapacitet ligger någonstans. Om vi pratar en stund om förebilder och vad Vattenfall är för något. Vattenfall är ett svenskt företag som under åren bestämt sig för att agera på en internationell marknad. Detta har lett till och gör att jag har full förståelse att man då får revidera och ompositionera sig, men ... och då menar jag men ... detta får inte och ska inte leda till att dom glömmer bort att dom etiskt och moralisk ska agera utifrån det är det land dom kommer ifrån (ett statligt bolag har andra intressenter att tänka på än andra affärsdrivande bolag). Sverige är och ska vara en förebild, om inte etiken och moralen överenstämmer med övriga världen, så är det inte Vattenfalls problem, utan motpartens.

    SvaraRadera