2009-05-25

Balans


Matprioriteringar
Din matbutik är kartlagd. Ditt rörelseschema har registrerats och prickats in. Butiksägaren vet att det finns pengar att tjäna, om han förstår konsumenten, vad hon för stunden gör och hur hon agerar. Men han vet också att stimulans och upplevelser i denna miljö sporrar till merköp. (mer)

Detta gäller också på din arbetsplats. Din arbetsuppgift ska vara lika trivsam som din arbetsmiljö.Men det kräver att du har en arbetsgivare som är medveten om att det går att tjäna pengar på denna investering. En balans mellan människa och miljö sporrar till mervärde.

Skolmaten har varit och är en het potatis. Men tänk om det var så, att den näringsrika maten serveras i en miljö som ger eleverna en upplevelserik stimulans. Att bara fokusera på magens och kroppens välbefinnande, skapar inte balans. Denna förståelse och inställning har The School Food Trust. Deras mål är att förbättra skolmaten och göra hälsan bättre för barn och ungdomar. Det finns en medvetenhet, att en balans mellan människa och miljö kommer långsiktigt generera ett ekonomisk välbefinnande för landet England.
Merköp, mervärde och mer balans.


Läs även: SVD / SVD / DN /

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar