2010-06-07

Luftfakturor

Syrgas, tack
Jag har precis fått reda på att Telia kommer att lägga på 19 kronor i faktureringsavgift ... hmmm ... har i tre års tid försökt få ned antalet och få allt serverat på en enda faktura, men Telia har ett problem ... det går inte, dom olika avdelningarna har skilda system ... hmmm ... det kanske är så att mina och andras 19 kronor ska betala ett nytt ekonomisystem ... och då gäller det att inte hasta

Bild: Mark Baker

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag heter Marcus Haglund och arbetar på Telia Kundservice. Jag tycker det är tråkigt att du uppfattar fakturaavgiften som en luftfaktura.

    Jag håller med dig att det skulle underlätta att få allting på en och samma faktura, vi jobbar för en lösning av just det problemet.

    Har du både bredband och fast telefoni med oss kommer du inte att få några ändrade kostnader eftersom vi helt enkelt flyttar din ev fakturaavgift från bredbandet till telefonin. Men vår förhoppning är att du ska välja eFaktura och därmed minska pappershanteringen och belastningen på miljön.

    Med Telia eFaktura slipper du fakturaavgiften helt. Du ansöker om Telia eFaktura via din internetbank.

    Med vänliga hälsningar
    Marcus Haglund

    SvaraRadera
  2. Jag har i 3 år försökt reducera o minska min pappershantering o belastning på miljön ... men faktum kvarstår 3 år är en lång tid ... o att det ska ligga på mig att lösa ert problem o tacken jag får är ytterligare en kostnad ... vi tog ett beslut för 5 år sedan att lägga ALLT på Telia för att kommunikativt o administrativt lösa ett problem ... det enda jag begär är EN faktura för ALLT då har vi kommit långt ... löst det!

    SvaraRadera
  3. Förhoppningsvis kan vi snart samla alla våra fakturor och skicka ut en och samma. Du skriver att du får ytterligare en kostnad. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så får du ingen extra kostnad eftersom du har bredband, den fakturaavgiften försvinner och läggs istället över på den fasta telefonfakturan.

    Med vänliga hälsningar
    Marcus Haglund

    SvaraRadera