2009-06-01

6 av 10


Man får den relation man förtjänar
Vill du ha en djuplodad relation med dina nära och kära, så ställs det krav. Det vet du!
Du vet också, att många i din närhet delar inte alla dina åsikter, men våra grundvärderingar och andra förtroendeskapande signaler är mycket närbesläktade ... därför fungerar vår relation.

Hos många politiker och partier finns idag en oro över vårt EU-valsdeltagande. Men man kan verkligen fråga sig ... vad har dom gjort, åstadkommit, för att kratta gången och öka vårt förtroende? Dom har ju haft tid och vilja att förbättra den sen förra gången. Det kanske är här det ligger ... finns viljan?!

I svensk politik är jämlikhet viktigt, men politik som struktur är inte uppbyggd utifrån jämlikhet och balans. I denna struktur är det viktigt att man frodar och skapar VI och DOM. Motsättningar är livsnerven, kryddan, ett retoriskt hjälpmedel och ett PowerPoint-stöd. Man har glömt att förtroende och jämlikhet kommer aldrig att uppnås ... om man hela tiden kastar skit på DOM!

Kanske är det så ... att väljarkåren är trött på politiker som inte ser Sverige som ett helt land. Väljarkåren har kanske tröttnat på partier, som anser att partiet är viktigare än Sverige? Kanske får man den relation man förtjänar!

Läs även: SVD / DN / DN / DN / SVD / DN /
Konstverk av Kosuke Tsumura.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar