2012-03-12

Utveckling?

Vart är vi på väg ... tänker jag när jag läser följande pressmeddelande
´Till påsk lanserar Stjärnägg färdigkokta och skalade ägg. Framför allt barnfamiljerna ska få det bekvämare.
– Ja, det som kan synas som en enkel sak, är nämligen inte alls så enkel. Att koka ett ägg perfekt är tvärtom en konst, som vi ofta får frågor på, berättar Kristin Pallman, marknadsansvarig på Stjärnägg.´

Vad då för frågor

´Ska vattnet vara varmt eller kallt från början? Hur länge ska ägget koka? Hur gör man för att skala det enkelt och smidigt, så att inte en del av äggvitan sitter kvar i skalet?´

Och till slut, eftersom jag gillar regler ...

´– Till påsk är det dessutom extra svårt att skala äggen, därför att äggen är så färska då och ju färskare ägg, desto svårare att skala, är regeln, säger Kristin Pallman.`


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar