2010-02-17

Skilda sätt och olika tilltal

Tilltal
Kampanjer kan föras på skilda sätt och ha olika tilltal ... Labour har färgats av Obamas sätt att använda konstnären Shepard Fairey och hans grafiska konst (se mer här). Därför har dom nu tagit kontakt med några kända "gatukonstnärer" för sina valaffischer.
Kanske är det på gatorna som "slaget" kommer att vara. Då det har blivit en hel del rabalder och skriverier efter att "väljare" tagit saken i egna händer och hej vilt sprejat på affischer efter Londons gator.
.

I Sverige uttrycker och agerar man på ett helt annat sätt. Utan att komma med några värderingar, så kan jag bara konstatera, att dom flesta åsikterna hamnar i en rapport. Nu t ex har det kommit en lunta, som konstaterar att Sverige har blivit kallare, eller jag ska kanske säga så här, dom tolkar den på sitt sätt och med sin agenda i fokus ... Sverige har blivit okänsligare, hårdare och mindre omhändetagande ... att man sedan tycker att 43% är större än 45% beror kanske på vilken skola man har gått ... mängdläran har förstört många hjärnor. (läs mer här) eller (kanske så här)

Nu kanske det blir en Konstfackselev som tar tag i detta och ser till att alla rapporter som skrivs av alla partier, fram till valet, spejas och sprids ut på Sergelstorg ... vilken fantastisk gatumanifestation och val av affisch...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar